Szórakozás

Visszatér Sváby a TV2-höz?

Sváby András esetleges visszatérése a legfőbb beszédtéma a TV2 folyosóin. Ezt az indította el, hogy nemrég bejelentették a vezérigazgató távozását.

Sváby András három éve távozott a TV2-től, ami egybeesett Várdy Zoltán hivatalba lépésével. Az akkor frissen kinevezett vezérigazgató célul tűzte ki, hogy piacvezetővé teszi a csatornát, és ennek érdekében változtatásokba kezdett. Svábynak mennie kellett.

Három év múltán most Várdy-nak kellett mennie és a csatorna berkeiben máris szárnyra keltek a pletykák, hogy a legalkalmasabb Sváby András lenne.

A Bors úgy tudja, hogy egykor és jelenleg is a TV2-nél dolgozó kollégái biztatják: pályázzon a megüresedett pozícióra.

– Valóban többen mondták, hogy próbáljam ki magam. Őszintén szólva még nem fordult meg a fejemben, hogy visszatérjek a kereskedelmi televíziózás világába – jelentette ki Sváby, majd kifejtette, miért zárkózik el jelenleg egy ilyen típusú felkérés elől. – Egy videós portálnál dolgozom, a videoklinika. hu oldalon próbálunk minél igényesebb és minél teljesebb körű tájékoztatást adni az egészségügy iránt érdeklődőknek. Ez minden időmet leköti, és az a legjobb benne, hogy szeretek is ezzel foglalkozni – mondta az ismét reflektorfénybe került Sváby András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik