Szórakozás

Újabb krokodil-sztori az uborkaszezonban

Néhány nappal azután, hogy egy elszabadult kölyök-krokodilt találtak a németországi kisváros, Gross-Rohrheim egyik utcáján, két krokodil is feltűnt a német sajtó híreiben.

A rendőrség azt közölte, hogy Bochum mellett úszkáltak fiatalok a Ruhr-ban, amikor észrevették a két krokodilt, és egyikük feléjük tartott, ezért kimenekültek a vízpartra. Három gyerek és két tizenéves hívta fel a rendőrséget a krokodilokról szóló hírrel. Azt is állították, hogy az egyik hüllő csaknem kétméteres volt, és egy homokpadon sütkérezett, a másik viszont a vízben volt, és rájuk mozdult – közölte Volker Schütte, a bochumi rendőrség szóvivője a Spiegel című magazin online kiadásának.

A bejelentés után megszállták a rendőrök a folyó környékét, amit lezártak, majd csónakokban átkutatták a térséget, de nem találtak egyetlen krokodilt sem. Mivel semmi jelük nem volt a hüllőknek, hétfőtől ismét szabad volt fürdeni és napozni a folyó népszerű részén, de életmentőkből őrséget állítottak fel, hátha mégis megjelennek a hüllők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik