Szórakozás

Roberto Carlos mindenben segíti magyar fiát

A kisfiú a világklasszis futballista édesapja nyomdokaiba lép: négyévesen a rasszizmus elleni küzdelem nagykövete lesz.

Balkezes, de mindkét lábával egyformán bűvöli a labdát Cristofer Roberto da Silva Horváth, a brazil világsztár, Roberto Carlos magyar kisfia. Édesanyjával most sztárok, világsztárok, közéleti személyiségek személyes tárgyait árverezik majd el, hogy a Heim Pál Gyermekkórházat, állatmenhelyeket, s a mellrák elleni küzdelmet is támogassák a befolyt összegből.

Licit alá kerül Cristo első, édesapjától kapott brazil meze, labdája és futballcipője, Carlos dedikált fotója, s Ronaldo aláírása is. A gyűjtést a Forma–1-en folytatják, ahol számos pilóta csatlakozik majd a kezdeményezéshez. A gyűjtés ősszel Madridban és Dél-Amerikában folytatódik, ahol a család együtt ünnepli a kis Cristo negyedik születésnapját.

„Ronaldo, Kaká, Robinho és más híres sportolókkal is létrejöhet az együttműködés, köszönhetően Roberto Calosnak, Cristo apukájának, aki mindenben a segítségünkre volt eddig is” – mondta büszkén Alexandra. A kis Cristo, ha nagy lesz, focista szeretne lenni, legalább akkora sztár, mint édesapja. Az apró labdazsonglőr minden egyes gólnál szambázni kezd, s labda nélkül sehová nem indul el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik