Szórakozás

Milliós adóságai vannak L. L. Juniornak?

Az énekes volt barátnője szerint L.L Junior több millióval tartozik neki.

Akár bíróság elé is citálhatják Juniort, ha záros határidőn belül nem törleszti a kölcsönt volt szerelmének – írja a Blikk.

“007 nyarán ismerkedtünk meg, ősszel már kért tőlem kölcsön több százezer forintot, azonban azt megadta” –mondta az azóta ügyvédhez fordult lány, akinek elmondása szerint, a rapper közös jövővel, házassággal, gyerekekkel hitegette, ezért ő megbízott benne.

“2008 őszén Junior nagyon el volt keseredve, azt mondta nekem, hogy nagy bajban van, pénz kell neki, amit majd megad. Nagyon féltettem, ezért felvettem a lakásomra 4,2 millió forint jelzáloghitelt. Azonban ez nem volt elég neki, így a szüleimtől még kértem további 1,1 milliót, hogy oda tudjam adni” – folytatta a lány, akit állítása szerint azzal hitegetett Junior, hogy a májusban járó szerzői jogdíjából rendezi a tartozását.

Azonban amikor eljött volna a fizetés ideje a lány szerint, a rapper azzal hárította el a teljesítést, hogy nem kapott annyi pénzt, amire számított. L.L. Junior nem spórolt lakása berendezésén, a volt barátnő szerint azonban milliókkal tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik