Szórakozás

Hazugságvizsgáló alá vetik Hajdú Pétert

A TV2 műsorvezetőjét áramütés zsibbasztja, ha nem mond igazat.

Nem a hatóságok, hanem, felesége Sarka Kata teszteli hazugságvizsgálóval a Frizbi műsorvezetőjét. Hajdú Péter ugyanis egyik legjobb barátjától egy hazugságvizsgálót kapott Péter-napra.

– Már korábban kiszúrtam ezt a készüléket, s tudtam, egyszer meglepem vele Petit – mondta a Borsnak Tornóczky Anita. – A rabja ezeknek a haszontalan technikai kütyüknek.

– Petire alapos vizsgálatok várnak – mondja nevetve Sarka Kata. – Nem részletezném, milyen kérdések fogalmazódtak meg bennem, amelyekre választ várok majd, de nem titok, egy egész listát összeállítottam már. Egyelőre csak és kizárólag a nőügyek érdekelnek. S mivel egyelőre jó ideig én nem próbálhatom ki, remélem, mire a szoptatási időszaknak is vége, Peti már rég elfelejti, hogy van egy ilyen masinánk. Mindenesetre egy kérdés erejéig már teszteltük, s rögtön meg is bukott vele. Arra voltam kíváncsi, kapott-e szexuális ajánlatot nőtől azóta, mióta együtt vagyunk. Nemmel felelt, s azonnal megcsapta az áram – mosolygott sejtelmesen a kismama.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik