Szórakozás

Havas Henrik beszólt Gesztesi Károlynak

Tanár úr nem kegyelmez senkinek. Ezúttal Gesztesi Károlyt osztotta ki blogjában elég rendesen.

“Megkeresett A. József, hogy ő egy szervező, aki vidéki szállodáknak szervez programokat. Első alkalommal Bükfürdőre utaztam a feleségemmel, ahol mindössze egy órát kellett beszélgetnem vele a szálloda vendégei előtt, amiért cserébe ingyen tölthettük el ott a péntektől vasárnapig terjedő időszakot. Ez valamikor tavaly megismétlődött, amikor is Kalocsára hívtak meg egy ottani szállodába. Nos, ez az a hely, amiről Gesztesi azt állítja, hogy százezreket kellett otthagynia, miután a szervező lelépett. A helyzet az, hogy épp két héttel előttem történt az eset, és a szálloda tulajdonosa egészen másképpen emlékezett a dologra” – mondja Havas saját videoblogjában, majd belekezdett a kínos történetbe.

“Gesztesi megérkezett, magával hozva Claudia előtti feleségét és annak élettársát, majd iszonyatos ivászatba kezdtek. Gesztesi annyira részeg volt, hogy nem tudott beszélgetni sem. Egyes szemtanúk szerint leesett a székéről. Ez egyébként igaz lehet, hiszen a velem folytatott beszélgetést A. József azzal kezdte, hogy nem kell megijedni, mert én nem fogok leesni a székről, és lesz beszélgetés” – emlékszik a történtekre Havas Henrik, aki szerint természetes, hogy az italfogyasztást fizetnie kellett a színésznek, csakúgy, mint neki.

“A tulajdonosnő elmesélte nekem, hogy a hétvége után Gesztesi fizetés nélkül távozni kívánt, figyelmeztették, hogy a hátrahagyott alkohol számlát egyenlítse ki. A számla összege több volt, mint százezer forint, amit szerintem természetes, hogy ki kellett egyenlíteni, hiszen a szálloda csak a szállást és az étkezést biztosította számukra, csakúgy, mint nekem” – zárta rövidre Havas Henrik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik