Szórakozás

Larry King 25 év után abbahagyja műsorát

A 76 éves híresség több időt szeretne feleségével és fiaival tölteni. King és hetedik felesége, Shawn Southwick májusban vonta vissza a válókeresetet, és azóta ismét együtt élnek.

Távozása ellenére a többszörösen kitüntetett riporter továbbra is a CNN hírtelevízió családjának tagja marad, várhatóan különleges műsorokkal jelentkezik majd.

“Büszke vagyok arra, hogy a Guinness Rekordok Könyve szerint a miénk az ugyanazon a csatornán leghosszabb ideje futó show” – fogalmazott a nadrágtartójáról és szemüvegéről ismert riporter, aki sosem kímélte interjúalanyait. Az évek során olyan hírnévre tett szert, hogy filmekben is meg-megjelent, persze saját magát alakította.

King ugyan már jóval a CNN indulása előtt is a sajtóban dolgozott, a világ mégis a 25 éve futó Larry King Live révén ismerte meg. A műsorvezető hírességek egész sorával beszélgetett, hollywoodi sztároktól sportolókon át politikusokig.

Vendége volt Michael Jackson, de ugyanúgy Moammer el-Kadhafi líbiai vezér, vagy éppen Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök. Nevéhez emlékezetes interjúk egész sora fűződik, 1993-ban egyszerre beszélgetett Jichak Rabin izraeli miniszterelnökkel, Jasszer Arafat palesztin vezetővel és Husszein jordániai királlyal. Nixon elnök óta az összes amerikai elnökkel beszélgetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik