Szórakozás

Szexszel fizettek a diáklányok az igazolásért

A gyanú szerint egy román háziorvos szexuális kapcsolatot létesített diáklányokkal orvosi rendelőjében és csak így adott orvosi igazolást iskolai hiányzásukra.

A diáklányok elmondása szerint a légyottokra a hatvanon felüli orvos rendelőjében került sor. Igazolásokért az orvosi kabinetet meglehetősen sűrűn látogató lányok hallgatását a férfi pénzzel akarta megvásárolni.

A két kiskorú története talán nem kapott volna nyilvánosságot, ha a lányok egyik barátja nem tesz szert a légyottokról készült kompromittáló képekre, és nem zsarolja meg az orvost ezer eurórért. A megszorongatott doktor végül a rendőrséghez fordult.

A 15 és a 16 éves lányok azt vallották, mindig együtt mentek a rendelőbe, és önszántukból feküdtek le az orvossal. Az egyik látogatás során készült a kompromittáló felvétel: az egyik tinédzsert videóra vette, amint társa és az orvos épp kiélvezi egymás társaságát.

„Többrendbeli bűncselekmény, kiskorúak megrontása és csábítás gyanújával indítottunk nyomozást az orvos ellen. Hat évtől 12 évig terjedő börtönbüntetést kaphat”, nyilatkozta Anghel Vasile ügyész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik