Szórakozás

Mester Tamás 16 éves tanítványával csókolózott?

Többen látták összebújva egy szórakozóhelyen a Megasztár zsűritagját és az előző széria versenyzőjét, Nguyen Thanh Hient.

A Blikk olvasói egybehangzóan állítják, a páros nemcsak ölelgette egymást, csókolóztak is. Ráadásul nem is egyszer látták őket félreérthetetlen szituációban.

„Egyértelmű volt, hogy ez nem baráti vagy mester–tanítványa viszony, hiszen az ember a barátaival nem csókolózik – állította egy olvasó-riporter. Mester Tamás határozottan állítja, hogy 16 éves pártfogoltjával csupán barátok. Bár elismerte, hogy péntek éjjel jó volt a hangulat, amikor a VIVA Comet résztvevőivel ünnepeltek, ezért mindenki a szokottnál közvetlenebb volt.

„Annyi csajjal összehoztak már engem, hogy ezen sem lepődök meg. Hien és köztem semmi sincs. Gratuláltam neki, ennyi történt. Én is hallottam, hogy összeboronálnak Hiennel, aki helyes kis csaj, de csak 16 éves, és iskolás – mondta Mester Tamás.

Hien hasonlóan nyilatkozott: „Nagyon jó viszonyban vagyunk, olyan, mintha a pszichológusom és a bátyám lenne. Jó pasi, de nem tudok rá úgy nézni, mint férfira a nagy korkülönbség miatt. Aki ismer, tudja, hogy nem kezdenék ki vele.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik