Szórakozás

50 kiválasztott alszik együtt Jackson tárgyaival

1100 dollárért vásároltak jegyeket Michael Jackson legelszántabb japán rajongói, hogy közös alvás-bulival tisztelegjenek az egy évvel ezelőtt elhunyt popsztár emléke előtt.

A rajongók pénteken hálózsákokkal vonulnak be a Tokió Toronyban lévő Neverland Collection központba, arra a kiállítási helyre, ahol Jackson kristály-kesztyűjét, koncert kosztümjeit, díjait és a popkirály további 300 kegytárgyát mutatják be. Az 50 Jackson-rajongót tízezer jelentkezőből választották ki. A szerencsés kiválasztottak által fizetett 1100 dollárt Jacko gyerekei kapják.

“Csodás éjszaka lesz 50 ember számára, akik olyan környezetben aludhatnak egy éjszaka, ahol Michael legkedveltebb tárgyai láthatóak’ – mondta Matt Taylor, a kiállítás szervezője, aki azt is közölte, hogy a kiválasztottak között nemcsak japánok, hanem külföldiek is vannak.

A kiállítást, ahol Jackson imitátorok és táncosok is várják a rajongókat, eddig több mint félmillióan látták Tokióban. Matt Taylor szerint a kiállítás valóságos zarándokhely lett. Taylor azt mondta, hogy számos rajongót mélyen megérintettek a látottak, és valósággal transzba kerültek.

“Több olyan fiatal sírt, akiknek soha nem volt alkalmuk, hogy személyesen lássák Michaelt” – közölte Matt Taylor. A főszervező szerint az 50 kiválasztottal, akik pénteken a kiállítási teremben aludhatnak, “telefonos interjúkat is készítettek előzőleg, hogy megbizonyosodjanak: fizikailag és érzelmileg készen állnak-e egy mélyen megindító eseményre Michael halálának egy éves évfordulóján”.

“A saját szememmel láthatom ezeket a tárgyakat, amelyek a számomra érzelmileg nagyon-nagyon fontosak. Elszomorít, hogy már nincs köztünk, és többé nem láthatjuk a színpadon” – mondta a 16 éves Hocsi Fumiaki, aki egyike az 50 kiválasztottnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik