Szórakozás

Kitálalt Stohl korábbi kedvese

Tünde szerint a színésznek már 2003-ban is gondjai voltak a férfiasságával.

Stohl még a Survivor forgatásán jött össze a vörös démonnal, kapcsolatuk egy évig tartott. A rövid idő ellenére a lány azt állítja, Buci nem szégyellte elmondani neki legféltettebb titkát, mégpedig azt, hogy 2002-es balesetekor súlyos ágyéki sérülést szenvedett, ami miatt potenciazavarral küzd.

„Tőle tudom, hogy az első balesete időpontjában kezeslábas volt rajta. Amikor az autó felborult, és ő összevissza forgott benne, a kezeslábas valahogy beleakadt a volánba, aminek következtében súlyos ágyéki sérülést szenvedett. Nagy műtéten esett át akkor emiatt, és az orvos azt mondta neki, könnyen lehet, hogy nem lesz többé képes a testi szerelemre. Annyira megviselte őt az ettől való félelem, hogy emiatt tényleg voltak másokkal potenciazavarai” – mesélte Tünde, aki mellett a színész már akkor sem vetette meg az alkoholt, de azt tagadja, hogy akkoriban drogozott volna.

Dr. Kóczán István belgyógyász szerint Stohl András a potencianövelővel az életét kockáztatta, ugyanis a hosszú ideig, nagy mennyiségben szedett gyógyszer halált is okozhat. „A Viagra nem kábítószer, ám akik hedonista életet élnek, és rendszeresen használják, azoknál pszichés függőség alakulhat ki. Egy idő után enélkül nem megy a szex. Alkohollal és kábítószerrel vegyítve pedig roppant veszélyes” figyelmeztetett az orvos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik