Szórakozás

Fehér Házból a valóságshowba

Úgy tűnik, bejött a számítása Michaele Salahinak, annak az amerikai nőnek, aki a borkereskedő férjével tavaly november végén meghívó nélkül besétált a Fehér Házba.

Michaele és Tareq Salahi nem akart semmi rosszat, csupán reklámot csináltak maguknak, amikor tavaly november 24-én nagyestélyibe öltözve bementek a Fehér Házba, az elnök díszvacsorájára. Senki nem ellenőrizte őket. A házaspár többekkel fényképezkedett, például a mit sem sejtő Joe Biden amerikai alelnökkel, Rahm Emanuel kabinetfőnökkel, Adrien M. Fenty washingtoni polgármesterrel, egy republikánus képviselővel, három tengerészgyalogossal és a CBS műsorvezetőjével sőt még az amerikai elnökkel is kezet fogtak.

A 44 éves, platinaszőke, volt modell már akkor is azt mondta, hogy fel akar lépni valamelyik tévében, ezért az akció voltaképpen hírverés volt. Sikerült is elérni, amit akart, hiszen a Bravo nevű csatorna leszerződtette augusztusban kezdődő, ötszereplős sorozatára, aminek címe: “Washington valódi háziasszonyai.”

A tavaly novemberi Fehér Ház kalandnak azonban más szempontból is lehet következménye. Bár még nem született döntés, a hatóságok azt fontolgatják, hogy bűnvádi eljárást indítanak a Salahi-házaspár ellen az önreklámozó akció miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik