Szórakozás

Chris Brownból nem kértek Nagy-Britanniában

A barátnője megverése miatt elítélt Chris Brown amerikai énekes elhalasztotta szerdán induló brit turnéját, mert a brit hatóságok nem adtak neki beutazási engedélyt.

A 21 éves rhythm and blues sztár négy koncertet adott volna Nagy-Britanniában.

“Előre nem látott körülmények miatt” elhalasztották Chris Brown brit turnéját – közölte a koncerteket szervező SJM Concerts nevű cég, a weboldalán. Az SJM közölte az énekes rajongóival, hogy tartsák meg jegyeiket, mert az elkövetkező napokban új hírekkel jelentkeznek új koncertidőpontokról.

A brit belügyminisztérium hivatalosan nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, de az AFP francia hírügynökségnek megerősítették minisztériumi források, hogy Brown nem kapott vízumot. A brit bevándorlási hivatal egyik munkatársa csak annyit mondott, “fenntartják a jogot arra, hogy a súlyos bűncselekmények elkövetőinek ne adjanak beutazási engedélyt. A közbiztonság a legfontosabb szempont” – jelentette ki Barbara Woodward.

Brownt tavaly augusztusban 180 nap közmunkára és 5 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte egy Los Angeles-i bíróság, amiért februárban megverte barátnőjét, a barbadosi származású Grammy-díjas Rihannát. Brown egy nappal a Grammy-díjkiosztó előtt verte el akkori barátnőjét, emiatt egyikük sem lépett fel a gálán. Az eset nagy vihart kavart a zenei világban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik