Szórakozás

Ribéry: „Belebetegedett a családom a szex-botrányomba”

A Bayern München játékosára 3 éves börtönbüntetés várhat, amiért lefeküdt egy kiskorú prostituálttal.

A Bayern München játékosának 40 ezer angol fontot kell kifizetnie és lehet, hogy több mint 3 éves börtönbüntetés vár rá.

Ribéry a francia TF1 televíziónak beszélt először a szexuális botrányáról: „Megsebezte az egész családomat és a hozzám közel állókat ez az egész. Azt hiszem, ez minden, amit az ügyről el szeretnék mondani” – nyilatkozta a focista.

Ribéry a marokkói származású prostituálttal, Zahia Deharral egy párizsi night clubban ismerkedett meg, s nem sokkal később ő volt a születésnapi ajándéka is. Ribéry-n kívül még két focistának Benzemának és Govounak is viszonya volt a lánnyal.

Ügyvédjeik szerint a focisták nem bűnösek, mivel azt állítják, hogy fogalmuk sem volt arról, hogy a lány kiskorú. Rama Yade francia sportminiszter kilátásba helyezte azt a lehetőséget, hogy a három focistát kizárják a nemzeti csapatból, s nem vehetnek részt az idei dél-afrikai világbajnokságon. Ha rendőrségi vizsgálat bűnösnek mutatja ki őket, a miniszter mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig ne ölthessék magukra a francia válogatott mezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik