Szórakozás

Elválik férjétől Sandra Bullock

Az Oscar-díjas színésznőt több nővel is megcsalta a férje; benyújtotta a papírokat a bíróságra.

Sandra Bullock, Oscar-díjas amerikai színésznő benyújtotta a válókeresetet a bíróságon – írta szerdán internetes oldalán a People magazin. A válásról a 45 éves hollywoodi színésznő azután döntött, hogy egy hónapja több nő is felbukkant, azt állítva: viszonyuk volt Bullock férjével, Jesse Jamesszel.

“Igen, benyújtottam a papírokat a váláshoz” – mondta a Sandra Bullock a hetilapnak, állítólag hozzátéve még, hogy “szomorú és fél”. A People magazin híradása szerint az amerikai színésznő örökbe fogadott egy afroamerikai származású, 3 és fél hónapos csecsemőt, akinek neve Louis Bardo Bullock. A People fedőlapján fényképet is közöltek Sandra Bullockról és a babáról.

Sandra Bullock férje, a 41 éves Jesse James a híradások szerint minimum négy nővel keveredett titkos viszonyba. A férfi 5 éve házasodott össze a színésznővel, és most közleményben kért bocsánatot tetteiért a feleségétől, és gyermekeitől. A híradások szerint a férfit jelenleg egy klinikán kezelik.

A magazin szerint a gyerek örökbefogadását a házaspár csaknem 4 éve kezdeményezte, a csecsemőt januárban vihették haza magukhoz. Az örökbefogadás hírét a házaspár az idei Oscar díjkiosztó után akarta bejelenteni a nyilvánosságnak, de a válókereset után Sandra Bullock egyedüliként adoptálja a babát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik