Szórakozás

Ismét hallat magáról a “buzilista” küldözgetője

Menyhért Mészáros László szerint az LMP hamis szelvényeiről van szó.

Tucatnyi kitöltött, félig-harmadáig elégett ajánlószelvényt adott le az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) kedden egy internetes újságíró, aki szerint a cédulák hamisítványok.

Menyhért Mészáros László az üggyel kapcsolatban elmondta: az ajánlószelvényeket a fővárosban egy kukában találta egyik ismerőse.

Valamennyin az LMP egyik budapesti képviselőjelöltjének neve olvasható, és több ajánló személyes adata is látható azokon. Közölte: a szelvényeken szereplők közül három ajánlót felkeresett, közülük ketten azt mondták, nem erre a pártra töltötték ki szelvényüket.

Az újságíró a televíziós kameráknak is bemutatott szelvényeket a sajtótájékoztató után az Országos Választási Irodához vitte, és átadta az iroda egyik munkatársának, aki ígéretet tett arra, hogy azokat az OVB elé tárja.

Menyhért Mészáros László, az egykori Kacsa magazin szerkesztője, a későbbi netkacsa.hu portál vezetőjeként pár éve arról vált hírhedté, hogy e-mailes kérésre meleg közéleti személyiségek neveit tartalmazó listát küldött el az igénylőknek, természetesen az érintettek megkérdezése nélkül.

Ajánlott link:

Visszatért a buzilista (index.hu)
Csak most jött meg a buzilista (comment.blog.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik