Szórakozás

Steven Seagal szexuálisan zaklatta asszisztensét!

Egy újabb hírességet vádoltak meg szexuális zaklatással, Steven Seagal ellen polgári per indul.

1 millió dollárt követel egy 23 éves egykori modell, Kayden Nguyen, aki azt állítja, Steven Seagal szexuális játékszernek használta és többször zaklatta.

Nguyen egy internetes hirdetésen keresztül jelentkezett asszisztensnek, és már a munkába állás napján a színész állítólag jelezte szexuális igényeit, miszerint neki az a dolga, hogy a nap 24 órájában, heti 7 napon át a rendelkezésére álljon, amikor ő úgy kívánja.

A szexuális jelenetekre többnyire Seagal egyik vidéki házában, a New Orleans-tól nem messze lévő vidéki birtokán került sor.- mondta az egykori modell, aki hozzátette, hogy a színész rajat kívül még két fiatal orosz lányt is tartott, akiknek szintén rendelkezésére kellett állniuk szexuális igényeinek kielégítésére napi 24 órában, heti 7 napon át.

Nguyen azt állítja, rettegett Seagaltól, mert nem érezte magát biztonságban. Amikor elutasította a színészt, többször is megütötte elmondása szerint.

Seagal ügyvédje a per során azt mondta: “ez nevetséges és abszurd állítás, Kayden egy ex-alkalmazott volt, akit azért rúgtunk ki, mert kábítószerezett és most így akar bosszút állni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik