Szórakozás

Győzike szabadulna a házától

A roma rapper ingatlanhirdetésben árulja egykori lakását.

Nemrég még csak arról szóltak a hírek, hogy új házba költözött a Gáspár család, Salgótarjántól 25 kilométerre. Most azonban már azt is tudjuk, a roma rapper ingatlanhirdetésben árulja egykori lakását.

Remek hír ez azoknak, akik szeretnének ugyanabban a jakuzziban vagy masszázszuhanyban felüdülni, ahol egykor maga Győzike és a Gáspár-család, feltéve, hogy ki tudják pengetni az 50 milliós vételárat. Fotók a házról >>

A Gáspár-család úgy tudjuk, mihamarabb szeretne megválni lakásától, hiszen 10 millió forintnyi adótartozásuk van az APEH felé, amelyet vissza kell fizetniük. Talán éppen ez is az oka annak, hogy Győzike új vállalkozásba fogott. A családfő úgy látja, hosszú távon a koporsókereskedelem adhat biztos megélhetést a családnak.

“Nem akarok többé adótartozó lenni, meg ilyen nyomorultul élni. A koporsóbiznisz jól megy, de azért mégsem állunk úgy, mint öt-hat éve. Hiányzik az a luxus, ami régen volt, az egzotikus nyaralások. Akkoriban mindent megkaptunk, most kölcsönökből élünk” – nyilatkozta nemrégiben Győzi az egyik bulvár újság hasábján.

AJÁNLOTT LINKEK:

Győzi ingatlanhirdetése (Startapró)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik