Szórakozás

Elvitte a rendőrség Pákót!

Egy debreceni diszkóból vitte el a rendőrség Fekete Pákót, rajtaütésszerű drograzzia során.

“Debrecenbe, egy nyitó bulira kaptam meghívást. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd velem is az történik, mint amit a filmekben látok: hirtelen a semmiből több tucat rendőr lepi el a diszkót, drogot keresve, bekerítenek mindenkit, átvizsgálnak, drogtesztet végeznek rajtam, majd bevisznek egy szobába, és órákon keresztül csak faggatnak.” – emlékezett vissza Pákó a feszült pillanatokra, aki állítja: nem találtak nála és nem is fogyasztott kábítószert.

“Úgy hallottam, azért jöttek ki, mert bejelentést tett valaki, hogy túl nagy a zaj. A kihallgatás előtt átnézték a ruhámat, az autómat, drogokat kerestek, de nem találtak. Vérvétel nem volt, csak gyorstesztet csináltak. Én nem kábítószerezek! Persze az ember hall olyanokat, hogy belekeverhetnek az italába bármit, de az enyémben biztosan nem volt semmi.” -részletezte Pákó, akit a kihallgatás után hazaengedtek.

“Nagyon megalázó volt az egész, remélem, soha többet nem élek át ilyet.” – tette hozzá. Hogy Pákót tanúként vagy gyanúsítottként hallgatták ki, nem tudni; egy biztos, a tegnap éjszakai razzián a zsaruk négy nőt és hat férfit állítottak elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik