Szórakozás

Daróczi Dávid egy hete jegyezte el Claudiát

Liptai Claudia megdöbbentő őszinteséggel vallott a Mokkában vőlegénye elvesztéséről.

Liptai Claudia smink nélkül, láthatóan nagyon megtörten jelent meg a Mokkában ma reggel, hogy mindenféle találgatást eloszlasson Daróczi Dávid halálesetével kapcsolatban.

A műsorvezetőnő először állt a nyilvánosság elé a történtek óta, és Kárász Róberttel is csak azért beszélt, mert ő is nagyon jól ismerte Daróczit.

“Nemrég még azt mondta, hogy hisz a mennyországban, remélem, hogy onnan néz most le ránk és látja milyen sokan szerették” – mondta könnyeivel küszködve Claudia. A színésznő, aki láthatóan nehezen tudta feldolgozni a történteket, most a miértre keresi a választ.

“Hiába szerették sokan, hiába nem volt soha egyedül. Csak ő valamiért nem szerette önmagát, ahonnan elindult, ahogy megküzdött mindenért, nem volt elég. Halott a lelkem, Joci elvitte magával” – mondta Liptai Claudia, aki tisztában van vele, hogy ez az ő döntése volt, ő akarta így.

A műsorvezetőnő ezután megmutatta a gyűrűt a stúdióban, amivel a múlt héten eljegyezte Daróczi, és amiről senki nem tudott.

“Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ez feldolgozhatatlan. Én csak azt szeretném, hogy ne erre emlékezzenek az emberek.” -mondta Claudia hozzátéve, szívében örökre élni fog Dávid emléke.

Ajánlott linkek:

Daróczi Dávid eljegyezte Claudiát (Story Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik