Szórakozás

Milliók szóródtak ki egy páncélautóból az utcára

24.hu
24.hu

2010. 03. 26. 11:09

Több mint kilencvenezer dollárnyi készpénz esett ki egy páncélautóból egy amerikai város utcáira.

A pénzeszsák még szerdán, a reggeli csúcsforgalom idején esett ki egy pénzszállító autóból, az Ohio állambeli Columbusban. A páncélozott autó sofőrje nem vette észre az esetet, és továbbhaladt, maga mögött hagyva a földre eséskor kiszakadt zsákot.

A közelben lévő járókelők és autósok azonnal a pénzre vetették magukat. Egy szemtanú az NBC4i nevű amerikai televíziónak nyilatkozva “szürreálisként” jellemezte a jelenetet, ahogy az emberek nevetgélve próbáltak annyi pénzt a zsebükbe tömni, amennyit csak tudtak.

“Olyan volt mintha kaját dobtak volna egy éhes piranhákkal teli tóba” – mondta egy másik szemtanú.

A helyi rendőrség, az NBC4i-nek nyilatkozva elmondta, hogy nagyon sok bizonyítékot sikerült összegyűjteniük a pénzt lenyúló emberekről, köszönhetően a biztonsági kamerák képeinek, valamint több, mobiltelefonnal készített felvételnek.

A rendőrség arra figyelmeztette az embereket, hogy “egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy elkezdünk vádat emelni mindegyikük ellen”, ha nem viszik vissza a talált pénzt. A páncélozott pénzszállítót üzemelő társaság 25 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel az eltűnt pénzről szóló információkért. Azt egyelőre nem derítették ki, hogy hogyan eshetett ki az utcára a pénzeszsák.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.