Szórakozás

Milliók szóródtak ki egy páncélautóból az utcára

Több mint kilencvenezer dollárnyi készpénz esett ki egy páncélautóból egy amerikai város utcáira.

A pénzeszsák még szerdán, a reggeli csúcsforgalom idején esett ki egy pénzszállító autóból, az Ohio állambeli Columbusban. A páncélozott autó sofőrje nem vette észre az esetet, és továbbhaladt, maga mögött hagyva a földre eséskor kiszakadt zsákot.

A közelben lévő járókelők és autósok azonnal a pénzre vetették magukat. Egy szemtanú az NBC4i nevű amerikai televíziónak nyilatkozva “szürreálisként” jellemezte a jelenetet, ahogy az emberek nevetgélve próbáltak annyi pénzt a zsebükbe tömni, amennyit csak tudtak.

“Olyan volt mintha kaját dobtak volna egy éhes piranhákkal teli tóba” – mondta egy másik szemtanú.

A helyi rendőrség, az NBC4i-nek nyilatkozva elmondta, hogy nagyon sok bizonyítékot sikerült összegyűjteniük a pénzt lenyúló emberekről, köszönhetően a biztonsági kamerák képeinek, valamint több, mobiltelefonnal készített felvételnek.

A rendőrség arra figyelmeztette az embereket, hogy “egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy elkezdünk vádat emelni mindegyikük ellen”, ha nem viszik vissza a talált pénzt. A páncélozott pénzszállítót üzemelő társaság 25 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel az eltűnt pénzről szóló információkért. Azt egyelőre nem derítették ki, hogy hogyan eshetett ki az utcára a pénzeszsák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik