Szórakozás

Késsel a fejében ment a kórházba

Egy kínai fiú koponyájából 14 centiméteres kést kellett eltávolítani. Az orvosoknak leesett az álluk, amikor a fiú a saját lábán jelent meg a kórházban.

A 16 éves Xiao Wei az észak-kíniai Misaz egyik kórházába került, miután egy helyi banda megkéselte egy internet kávézóban. A banda azt követelte tőle, hogy engedély nélküli szoftvert töltsön fel a kávézó számítógépeire, hogy megpróbálhassák megdönteni Xiao Wei rekordját a Counter Strike nevű játékon.

A fiú megtagadta a szoftver feltöltését, a banda pedig rátámadt. A verekedés közben az egyik fiú belevágott egy konyhakést a homloka bal oldalába, ami kijött a feje túloldalán.

Wei végül a koponyájába fúródott késsel érkezett a kórházba, sokkolva az ügyeletes orvosokat. “Először azt hittem, hogy csak tréfa, de aztán összeesett előttem” – meséli az egyik orvos. “Az arcát vér borította, de tudatánál volt. Nem láttam még ilyet 23 éves pályafutásom során” – nyilatkozta Yan Shijun agysebész.

A kést kétórás műtéttel távolították el, a fiú hihetetlen szerencséjére a penge nem ért sem nagyobb verőereket, sem létfontosságú idegeket.

“Már magához tért. Nagyon szerencsés fiatalember” – tette hozzá Shijun.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik