Szórakozás

Aggódik a szurkolók miatt Tiger Woods

A feleségét számos alkalommal megcsaló golfozó bízik abban, hogy öt hónapos kihagyás után néhányan azért megtapsolják visszatérésekor.

„Nem tudom mire számíthatok, megmondom őszintén egy kicsit ideges vagyok. Örülnék, ha azért néhányan megtapsolnának” – nyilatkozta az ESPN-nek Tiger Woods, aki április 8-án Augustában ragad ismét ütőt a tavaly kirobbant szexbotrányát követően.

Az amerikai golfozó először adott interjút az „önkéntes száműzetése” óta, és kijelentette, hogy hazugságban élt. „Sok embernek okoztam fájdalmat. Próbáltam leállni, de nem sikerült, gusztustalanul viselkedtem” – mondta Woods, akit az elmúlt hetekben egy rehabilitációs klinikán kezeltek. „A kezelés brutális volt, a személyiségemnek egy olyan oldalát ismertem meg, amire nem lehetek büszke.”

Woods novemberben megnyerte az Australian Masterst, majd egy hétre rá karambolozott Floridában a háza közelében. Az incidens után nyilvánosságra kerültek magánéletének részletei, és Woods úgy döntött, hogy egy időre felhagy az aktív versenyzéssel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik