Szórakozás

A halott kopogott az ajtón

24.hu
24.hu

2010. 03. 17. 19:47

Sokkhatás érte Romániában a gyászoló közösséget, amikor maga a halott kopogtatott be a saját házában összegyűlt gyászoló tömeghez.

Az 59 éves Elena Munteanu március elején utazott el, hogy orvosi vizsgálatokat végeztessen egy távoli város kórházában. A vizsgálatok elhúzódtak, a nő pedig majdnem két hétig volt távol úgy, hogy hozzátartozói nem tudtak róla semmit.

Családja bejelentette az eltűnését, majd néhány nappal később a vasúttársaság megkérte őket, azonosítás végett nézzék meg egy ismeretlen holttestét, akit elütött a vonat. Az eltorzult testet szinte alig lehetett felismerni, de mivel a ruházata hasonlított az 59 asszonyéra, a család azt hitte, hogy Elena Munteanu volt a tragikus baleset áldozata.

Nagy meglepetésben volt részük, amikor végül a halottnak hitt asszony hazajött. A nő elmondta, hogy amikor belépett a faluba, már az utcán tapasztalta, hogy valami nincs rendben, mert az emberek rémülten nézték. A képzelt halottat is alaposan megviselte a történet, hiszen elájult, amikor meglátta saját házában a gyászolókat és a koporsóját.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

LOS ANGELES, CA - JANUARY 15: Kayla Kohn, right, a 12 grade english teacher at The Accelerated Schools, a community of public charter schools in South Los Angeles joins fellow teachers as they picket outside the school on second day of the Los Angeles school teachers strike on January 15, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Al Seib / Los Angeles Times via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.