Szórakozás

A halott kopogott az ajtón

24.hu
24.hu

2010. 03. 17. 19:47

Sokkhatás érte Romániában a gyászoló közösséget, amikor maga a halott kopogtatott be a saját házában összegyűlt gyászoló tömeghez.

Az 59 éves Elena Munteanu március elején utazott el, hogy orvosi vizsgálatokat végeztessen egy távoli város kórházában. A vizsgálatok elhúzódtak, a nő pedig majdnem két hétig volt távol úgy, hogy hozzátartozói nem tudtak róla semmit.

Családja bejelentette az eltűnését, majd néhány nappal később a vasúttársaság megkérte őket, azonosítás végett nézzék meg egy ismeretlen holttestét, akit elütött a vonat. Az eltorzult testet szinte alig lehetett felismerni, de mivel a ruházata hasonlított az 59 asszonyéra, a család azt hitte, hogy Elena Munteanu volt a tragikus baleset áldozata.

Nagy meglepetésben volt részük, amikor végül a halottnak hitt asszony hazajött. A nő elmondta, hogy amikor belépett a faluba, már az utcán tapasztalta, hogy valami nincs rendben, mert az emberek rémülten nézték. A képzelt halottat is alaposan megviselte a történet, hiszen elájult, amikor meglátta saját házában a gyászolókat és a koporsóját.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Fotó: Bielik István / 24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.