Szórakozás

Megölte magát, mert szép volt

A 13 éves manchesteri lányt terrorizálták és állandóan megverték osztálytársai. Egy napon elkeseredettségében felakasztotta magát.

13 éves lány volt, a manchesteri Lowton High School diákja. Kedvessége és szépsége miatt naponta megverték, megalázták az iskolában, egy idő után pedig más osztályok tanulói is sportot űztek abból, hogy megverjék Poppyt.

Közben persze nem csak fizikailag, de érzelmileg is folyamatos terror alatt tartották: többek között például azt terjesztetták róla, hogy vonzó külsejét kihasználva fűvel-fával ágyba bújik, de valójában egyáltalán nem jó vele a szex, mivel teljesen frigid. A valóságban Poppy természetesen szűz volt, és még az első igazi csókon sem esett át.

Poppy egyik délután, múlt héten úgy tért haza az iskolából, hogy már tudta, többet nem akar szembenézni támadóival. A szobájába ment, hogy elkészítse a leckéjét, ehelyett azonban erős kötelet készített lepedőjéből, és felkötötte magát. A szülei csak a zajra lettek figyelmesek, és a szobába lépve kétségbeesetten próbálták megnyugtatni a lányt, ám Poppy útban a kórház felé, a mentőautóban életét vesztette. A Lowton High School kisdiákját a napokban temetik…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik