Szórakozás

Farka nőtt a kislánynak

Tizenkét centiméteres farkat távolítottak el egy négy hónapos kínai kislányról. A Hung Hung hátán lévő kinövést az orvosok is meglepődve tapasztalták.

Nem mindennapi jenséggel találkoztak a kínai orvosok. Amikor a kis Hung Hung megszületett, szülei rémülten látták, hogy egy apró farok van a hátán, éppen a feneke felett. Az orvosok eleinte azt mondták: visszahúzódik, nem kell vele törődni, ám a farok egyre csak nőtt. Mire Hung Hung négy hónapos lett, már tizenkét centis lett a kinövés, ezért a szülők ismét orvoshoz fordultak és kiderült: a gerincvégződésnél van egy tumor, így azonnal operálni kell.

– Nagyon ritka jelenség ez, egy millió emberből, egynél fordul elő. Soha nem láttam még hasonlót – mondta a kislányt operáló sebész, dr. Szun Csün egy helyi lapnak.

A kislány édesapja, Hou úgy véli, hogy az orvosok nem voltak elég körültekintőek, hiszen már a Hung Hung születése után elvégezhették volna a beavatkozást. Hou mindenesetre boldog, hogy gyermeke jól van és testén már nincs ott a kinővés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik