Szórakozás

Hagyó a Nokia reklámarca

Jó reklámot csinált Hagyó Miklós a Nokiának. A Nokia-doboznak már rajongói oldala is van.

Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes egy Nokia-dobozban vett át 15 millió forintot – mondta egy hétvégi interjújában Balogh Zsolt egykori BKV vezérigazgató. Az ominózis eset óta az internetnek köszönhetően villámgyorsan terjed a dobozkultúra.

Külön blogot is indítottak a jelenségnek: a nokiadoboz.blog.hu-n például azt próbálgatják, mennyi minden fér bele egy dobozba. Kiderült: nem csak 15 millió forint, hanem 19 tojás, két görkorcsolyakerék, két doboz sör, és hat darab mosogató szivacs is elhelyezhető benne. A Nokia-doboznak már rajongói oldalt is nyitottak az egyik közösségi portálon, sőt humoros plakátokon is megörökítették a dobozt. A KDNP már mértékegységként is használja a szóösszetételt.

– …330 Nokia-doboznyi pénzt veszíthet Budapest… – fogalmazott Vertán Zsolt képviselő egy sajtótájékoztatón, kezében egy Nokia-dobozzal. Információink szerint a Nokia komáromi gyárát már csak „Hagyó Bankként” emlegetik a környéken élők, és több mobilszolgáltató üzletében érdeklődtek a vásárlók, nincsenek-e felesleges Nokia-dobozaik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik