Szórakozás

Más képével hódított a Facebookon

Egy 19 éves jóképű srác képét töltötte fel sajátja helyett, majd elrabolta, megerőszakolta és meggyilkolta áldozatát a 33 éves brit férfi.

Chapman bókokkal, kedveskedő üzenetekkel kezdte bombázni a Facebookon megismert félénk, visszahúzódó, gátlásos Ashleight. A 17 éves lány régóta vágyott figyelemre, szeretetre és gyengédségre, így végtelenül boldog volt, amikor a helyes srác, „Peter”, finoman udvarolni kezdett. A brit férfi több szexi üzenetet is küldött, és már aznap estére meghitt randit ígért, amire Ashleigh boldogan mondott igent.

A trükk, aminek segítségével Chapman kocsijába ült a lány, nagyon egyszerű volt: a férfi kitalálta, hogy ő „Peter” apukája, aki eljön a lányért, hogy személyesen is bemutatkozhasson, és elveszi őt Peterhez.

Innentől a történet szomorú irányt vett: a férfi egy elhagyatott helyre vitte a lányt, először orális szexre kényszerítette, majd többször megerőszakolta, megverte, végül pedig betömte száját és elszorította torkát, így a lány megfulladt. Ashleigh Hall halála nem egyedi eset: évente több ezer tinilányt csalnak el és erőszakolnak meg különféle perverz bűnözők évente, sokan közülük pedig a gyilkosságtól sem riadnak vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik