Szórakozás

Gusztustalan szexbotrányba keveredett miniszterek

A szlovén ellenzék azzal vádolja a baloldali kormány több miniszterét, hogy közük lehet egy nemrég elhunyt orvos halálához.

Saša Baricevićet – egy jónevű ljubljanai orvost – saját házi állatai tépték szét a múlt hónapban. Baricević szerette a kutyaviadalokat – és maga is tartott három harci kutyát.

Magánklinikája a szlovén elit házi kórházának számított. Az ismert orvos február elején hunyt el – és nem is akárhogyan. Villájában széttépve talált rá a rendőrség: testére pedig egy műpénisz volt erősítve.

A rendőrség nyomokat talált arra, hogy az orvos rendszeresen szexuális kapcsolatra lépett kutyáival.

Az orvossal több miniszter is – így kiváltképp Katarina Kresal, rendőrségi miniszter asszony – jó viszonyt ápolt: Kresal többször is átengedte ingatlanjait illegális kutyaviadalok lebonyolítására.

A ljubljanai ellenzék szerint a kormány hosszú éveken át tusolta el az orvos botrányait – sőt, egyes miniszterek tán maguk is részt vettek a viadalokat követő hancúrozásokban.

Sasa Baricevic boncolása során egyébként megállapították, hogy az orvos valójában nő volt, és évekkel ezelőtt, titokban műtette át magát férfivá.

Ajánlott linkek:

Gusztustalan szexbotrányba keveredett… (Heti Válasz)
The Mauling of Slovenia (The Slovenia Times)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik