Szórakozás

Robbie Williams jótékonykodik

Legújabb klipszámát, a Morning Sunt választották a 2010-es Sport Relief elnevezésű jótékonysági rendezvény főcímdalának.

A Sport Relief az Egyesült Királyság legnagyobb jótékonysági eseménye, amely sorozatos sportrendezvényekből áll. A Sport Relief-ből származó bevételek, így a Robbie harmadik kislemezének eladásából befolyó összeg is, a világ szegény országában élő nélkülözők megsegítésére szolgál majd.

– Nagyon örülök annak, hogy az új kislemezes dalommal segíthetek a Sport Relief-nek és köszönöm, hogy a szerzőtársaim is ezt teszik. Kérek mindenkit, hogy aki teheti, csatlakozzon ehhez a fontos ügyhöz. – nyilatkozta az énekes.

A brit zenész már eddig is nagyon sok jótékonysági programban vett részt. Nagy pártfogója, a The Donna Louise Trust gyermekeket támogató intézménynek, illetve ő a Unicef Globális Gyermeksegítő Szervezetének nagykövete. Részt vesz a Helping Haiti című jótékonysági akcióban is, ahol több zenésztársával együtt átdolgozta az R.E.M zenekar egykori Everybody Hurts című dalát, melynek bevételeit az áldozatok megsegítésére fordítják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik