Szórakozás

Pálffy István politikus lesz

KDNP színekben indul a választáson a Magyar Televízió sztárriportere.

Igen, szó van arról, hogy országgyűlési képviselőjelölt legyek, amelyet az MTV szervezeti és működési szabályzata szerint be is jelentettem a vezetőségnek. Én egy nagycsaládos, kemény, kuruc, keresztény ember vagyok. Így egyértelmű, hogy olyan politikát fogok támogatni, amellyel egyetértek – árulta el Pálffy, aki leendő politikai karrierje miatt feladta képernyős munkáját is.

És hogy mi vette rá az ismert műsorvezetőt arra, hogy a műsorvezetést feladva a politika színpadára lépjen? A tévés bevallotta: évek óta gondolkodik ezen a lépésen.

– Úgy gondolom, itt akkora baj van, hogy azok mellé a törekvések mellé kell állni, amelyek a családok és a magyar emberek érdekeit szolgálja. Évekkel ezelőtt már beszélgettem erről barátokkal, ismerősökkel, ráadásul a nagy por kavart 2006-os cikkem, a Veszélyben az én hazám című miatt egyértelművé vált a véleményem, de most a szót tett is követheti – magyarázta Pálffy István.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.