Szórakozás

Pálffy István politikus lesz

24.hu
24.hu

2010. 03. 02. 16:47

KDNP színekben indul a választáson a Magyar Televízió sztárriportere.

Igen, szó van arról, hogy országgyűlési képviselőjelölt legyek, amelyet az MTV szervezeti és működési szabályzata szerint be is jelentettem a vezetőségnek. Én egy nagycsaládos, kemény, kuruc, keresztény ember vagyok. Így egyértelmű, hogy olyan politikát fogok támogatni, amellyel egyetértek – árulta el Pálffy, aki leendő politikai karrierje miatt feladta képernyős munkáját is.

És hogy mi vette rá az ismert műsorvezetőt arra, hogy a műsorvezetést feladva a politika színpadára lépjen? A tévés bevallotta: évek óta gondolkodik ezen a lépésen.

– Úgy gondolom, itt akkora baj van, hogy azok mellé a törekvések mellé kell állni, amelyek a családok és a magyar emberek érdekeit szolgálja. Évekkel ezelőtt már beszélgettem erről barátokkal, ismerősökkel, ráadásul a nagy por kavart 2006-os cikkem, a Veszélyben az én hazám című miatt egyértelművé vált a véleményem, de most a szót tett is követheti – magyarázta Pálffy István.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.