Szórakozás

41 évvel fiatalabb nőt vett el Soros György

A 83 éves dollármilliárdos egy brazil szappanopera-sztárt dobott egészségügyi szakértője kedvéért.

Nem volt botrányoktól mentes a 83 éves Soros György múlt hétvégén rendezett lagzija. 30 éves exe, a brazil szappanopera-sztár, Adriana Ferreyr ugyanis beperelte Sorost, amiért az nem neki adta a beígért luxuslakást, hanem újdonsült kedvesének, akiről ráadásul Adriana mit sem tudott az új szeretőről. A színésznő szerint a 53 évnyi korkülönbség ellenére is nagy volt köztük a szerelem.

“Nem a pénzéért szerettem George-ot, hiszen az első három évben semmit sem kaptam tőle, még egy születésnapi ajándékot sem. Nem tudom, miért viselkedik most ilyen kegyetlenül velem. Teljesen normális kapcsolatban éltünk, bemutatott a barátainak, és együtt utazgattunk” – idézte a volt barátnőt a BEST magazin.

Soros ügyvédje azonban cáfolta, hogy ilyen mély lett volna a kapcsolat közöttük.

“Alkalmi kapcsolat volt, mindenféle elkötelezettség nélkül. A hölgy vádjai teljesen komolytalanok. Hová jutnánk, ha mindenki pereskedne, mert a szeretője nem tartotta be az ígéretét? Ez a nő csak pénzt akart kicsikarni az ügyfelemtől, aki köztudottan igen gazdag ember” – kontrázott Soros jogi képviselője.

Akárhogy is, az ötgyerekes tőzsdeguru igencsak kikapós a nők körében, a mostani immár a harmadik házassága, de barátnői között volt orosz szépségkirálynő, csinos hegedűművész, sőt egy ideig a Jordán király özvegyével, Noor-ral is randizgatott. És hogy mivel vette le annyira a lábáról az egészségügyi szakértőként a közelébe került Tamiko Bolton, hogy gyűrűt húzott az ujjára?

“Tamiko mindig mosolygott, és állandó derűjével olyan lelki biztonságot adott Sorosnak, amitől úgy érezte, éveket fiatalodott. Sokat számított az is, hogy Tamiko mindig csak adott, sohasem kért, és ez meglágyította az öreg szívét” – idéz egy bennfentest a BEST.

Fotó: Reuters

Ajánlott videó

Olvasói sztorik