Szórakozás

Cicis képek is lesznek Bálint Antónia könyvében

Toncsi már a képeket válogatja az életéről szóló könyvhöz, és a jelek szerint pikáns fotók is kerülnek bele.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Bálint Antónia könyvet készül kiadatni az életéről és volt is már jó néhány botrány körülötte. Földesi Szabó László például jó nagy pereskedést helyezett kilátásba, és arról is röppentek fel pletykák, hogy nem is Toncsi írta a saját könyvét. A képeken viszont biztos, hogy ő (is) szerepel, és a jelek szerint cicis képeket is beválogat, de biztos, hogy nem azért, hogy jobban el tudja majd adni, hanem mert az életéről szól, és abban bizony szerepelt meztelenkedés.

“Aki esetleg a sok valótlanság miatt, amit az elmúlt êvben írtak rólam, nem olyannak ismert meg, amilyen valójában vagyok, az végre megtudhatja az igazságot rólam és velem kapcsolatban. Ettől vagyok a legboldogabb. Az életemről szól. Egyébként azt, hogy mi van a könyvben, azt nem azért tudom vagy nem tudom mert én írtam vagy nem én írtam, hanem mert az életemről szól. Egyben olvasni meg teljesen más, mint amikor készül. Botránykönyv lesz-e? Az életemről szól. Lesz benne a királynőválasztásról is, és sajnos voltak az életemben botrányos emberek és történetek. De nem ez a lényeg” – fejtette ki még korábban Toncsi.

Most pedig azt is megtudtuk Bálint Antónia Facebook-oldaláról, hogy meztelenkedés is lesz a könyvben.

“Kerülnek be a képek a könyvbe :))) Folyik a munka!!!” – írta ki Toncsi, nem bízva a véletlenre, milyen képeket keresgél éppen.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik