Szórakozás

Nemzeti rendező lett Vujity Tvrtko

Kevesen tudják a TV2 műsorvezetőjéről, hogy valójában több életet él egyszerre.

Vujity Tvrtko a műsorvezetés mellett egyre több dologban próbálja ki magát, amelyek aztán szervesen beépülnek az életébe. Ötéves kora óta énekel és tamburázik, de nemzeti rendezőként is bemutatkozott már.

“2008-ban forgatták a One Water című dokumentumfilmet, amelyet a tanárom, Sanjeev Chatterjee jegyez. Ő szólt nekem, hogy olyan helyszíneket keresnek a filmhez, ahol önfeledten örülnek a víznek. Természetesen a hazámat javasoltam és a Balkan Feelings Orchestra, az egyik mohácsi halászcsárda méltán híres zenekara szerepelt benne magyar részről, akikkel már többször én is énekeltem. Végül én lettem a film nemzeti rendezője, amelyet Miami Beach-en mutattak be és rengeteg filmszemlén is szerepelt. A film egyébként közel kétszáz millió forintból készült és a legnagyobb költségvetésű dokumentumfilmnek számít” – mesélte a Hír24-nek Tvrtko.

A Napló műsorvezetője egyébként több szállal kötődik a filmben szereplő együtteshez, sőt egyszer még Baló Györgynek is játszottak közösen.

“Ötéves korom óta énekelek és játszom tamburán. Az együttessel többször is énekeltem már, egyszer pedig egy egész estés műsort is nekem kellett végigénekelnem. Történt ugyanis, hogy egy fellépésük előtt lebetegedett az énekesnő és engem kértek meg, hogy helyettesítsem. Kicsit húzódoztam a dologtól, mert nem akartam, hogy kellemetlen legyen a helyzet, de megnyugtattak, hogy olyan helyen játszanak, ahol többnyire csak külföldi turisták vannak, így belementem a dologba. A színpadon aztán szembesültem vele, hogy több magyar is van a helyszínen, Baló György például éppen a jobbomon vacsorázott” – mesélte nevetve a lottónyertes Tvrtko, aki azt is hozzátette, a szeme sarkából azért látta, hogy tőle is tapsot kapott.

Íme, így fakad dalra Tvrtko:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik