Szórakozás

Egészséges és szerelmes Molnár Anikó

Végre kiegyensúlyozott és boldog Molnár Anikó. Az egykori valóságshow szereplő fél éve párkapcsolatban él és szerencsére az is kiderült, hogy az egészsége is rendben van.

Korábban elképesztő fejfájás kínozta Molnár Anikót. Az egykori Nagy Ő még az orvoshoz is elment, hogy kiderüljön mi a baj, de doktorok nem találtak semmi rendelleneset. Anikó azonban rájött, hogy mi a probléma.

“Hihetetlen, de kiderült, hogy egy olyan szemcsepp miatt fájt eddig a fejem, amit még Amerikában vásároltam. Három hete nem használom és furcsamód, azóta nincs semmi gond. Nagy szerencse, hogy ez kiderült” – mondta a Hír24-nek Molnár Anikó, aki azt is beismerte lapunknak, hogy a hír igaz: valóban új párja van.

Az egykori valóságshow szereplő jól érzi magát a bőrében és úgy érzi, hogy Norbi mellett végre megtalálta a boldogságot. Bízik a jövőben és örül, hogy megtalálták egymást, ráadásul mindkettejüknek fontos a jótékonykodás, Anikó nagy állatvédő hírében áll. Ez hozta őket össze, mert bár évek óta ismerték egymást, csak pár hónapja mélyült el a kapcsolatuk, amikor a férfi segített az árva ebeknek.

Mindenesetre Anikó olyat tett, amit évek óta nem: Megosztotta párjával közös képüket a Facebookon, amelynek a rajongók nagyon örültek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik