Szórakozás

Botrány A Szépségkirálynőn

Kocsis Korinna köszönte szépen, de nem kérte a koronáját.

Meglepő döntést hozott a 22 éves szépség, Kocsis Korinna nem vette át a Miss Earth Hungary címért járó koronát, azt kérte a műsorvezetőktől, adják a negyedik helyezett versenyzőnek – mindezt élő adásban. A műsorvezetők felhívták ugyan a figyelmét, hogy erre nincs lehetőség, ám a fiatal modell hajthatatlannak bizonyult a kezébe sem akarta venni a harmadik helyet jelképező ékszert. Korinna egyébként duplázott (volna), a közönségdíjat is neki ítélték.

A nézők pedig találgatnak, többen nem értik, egyáltalán minek indult el a versenyen, míg olyan is akadt, aki azon a véleményen van, bizony egy vérbeli királynő sem cselekedne másképp.

Kocsis Korinna a Facebookon adott magyarázatott tettére: “Ahogy a Miss Intercontinental címről történő lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntő előtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem.

Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani Veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft-vel kötött szerződésem, – annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfőbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerű élménytől azt a szépségkirálynő-jelölt versenytársamat, aki a zsűri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg.” – olvasható a közösségi oldalon.

Végezetül gratulált a győzteseknek.

Kocsis Korinna – ahogy azt írta is – 2009-ben nyerte el ugyanezt a címet, majd 2011-ben újra harca szállt – pontosabban csak szállt volna, akkor korábbi eredménye miatt eltanácsolták a műsorból. Idén ismét jelentkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik