Szórakozás

Balázs Klári nemet mondott Kordának

Klárika határozott nemet mondott Korda Györgynek, amikor először táncolni hívta, sőt, két évig kérette magát, mire elfogadta a népszerű táncdalénekes udvarlását.

„Nem akartam strigula lenni a noteszében, mert volt ám híre” – meséli Klárika az RTL Klub ma esti, XXI. század című adásában. A pár nem sokkal később szeretett volna egybekelni, ám az anyakönyvvezető közölte az énekessel: mivel nős ember, nem tud házasodni. Ekkor ugrott be Korda Györgynek, hogy elfelejtett elválni korábbi, primadonna feleségétől. „Ma is én vagyok az ügyintéző, bármiről is legyen szó” – teszi hozzá nevetve Klárika.

Fotó: archív

Korda György több mint ötven éve van a pályán, sikeres a zenei és az üzleti életben, mégis tele van kétségekkel.
„Néha felteszem a kérdést önmagamnak: csináltál te valamit?” – mondja, pedig már a különböző fesztiválok fiataljai is úgy gondolják, „Gyuri bácsi történelem”.

Hogy milyen élete volt a fiatalon könnyű életről álmodozó, folyton udvarolni szerető Korda Györgynek, akit nem vettek fel a színművészetire, mégis színpadi ember lett, az kiderül a XXI. század című műsorból. A kedd este 23.30-kor kezdődő, érdekes sztorikban bővelkedő riportban Kóbor János, az Omega együttes énekese, Harsányi Gábor színművész és Para-Kovács Imre újságíró is mesél Korda Györgyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik