Szórakozás

Éjjel-Nappal Lali egy szerethető hülye

Lali (Lali)
Lali (Lali)

Az Éjjel-Nappal Budapest csetlő-botló Laliját már most mindenki régi ismerősként üdvözöli bármerre jár, pedig néhány hete még azt sem tudta senki, hogy a világon van...

Lali láthatóan nem szokott még hozzá a hirtelen támadt népszerűséghez, miközben már élvezettel fürdik is benne. Folyton azt figyeli, felismerik-e. És ha valaki látványosan rácsodálkozik, elégedett mosollyal veszi tudomásul az érdeklődést. Éhezi a figyelmet és a szeretetet. Mintha csak ez éltetné. Eddig is imádott a figyelem középpontjában lenni, állítja, hogy az életben is ugyanolyan, mint a képernyőn.

Fotó: Facebook / Éjjel-Nappal Budapest

“Folyton űzöm, hajtom a csajokat, de az ágyig valahogy nem jutok el velük. Persze nem vagyok szűz, de az sem sokon múlt. Amikor zajlanak a forgatások, csak pislogok, hogy folyton olyan helyzetekbe keveredem, melyek már megtörténtek velem. Egyszerűen fordítva vagyok bekötve, és kész. Amolyan szerethető hülye vagyok, és ezt most az egész ország láthatja.  Ha csajozom, beégek. Ha táncolok, biztos összeakad a lábam, és elesek, vagy összetörök valamit. De ha csak a boltba indulok el, benne van a pakliban, hogy másnap reggel a Holdon ébredek. Többször ébredtem már idegen helyen, és lövésem sem volt, mikor, miért, hogyan keveredtem oda” – mondta a Story-nak az Éjjel-Nappal Budapest Lalija.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik