Szórakozás

Főszerkesztői szerepben Keleti Andrea

Keleti Andrea és Ómolnár Miklós (Keleti Andrea és Ómolnár Miklós)
Keleti Andrea és Ómolnár Miklós (Keleti Andrea és Ómolnár Miklós)

A táncművész a megújult Story magazin társfőszerkesztőjeként próbálhatta ki magát Ómolnár Miklós oldalán.

A közkedvelt sztártörténetek mellett mától új, extra női tartalommal gazdagodik a Story. A megújult magazin elkészítésében Keleti Andrea is részt vett. A táncművész a szerkesztőség tagjaival együttműködve, társfőszerkesztőként segédkezett az e heti lap elkészítésében. A témák kiválasztása, az írás és az újságírókkal való együttműködés nem esett nehezére, hiszen olyan dolgokkal foglalkozhatott, amelyek őt magát is érdeklik.

Keleti Andrea és Ómolnár Miklós, a Story főszerkesztője
Fotó: Story-Best Archívum

„Az új Story Női Extrában olyan témákat dolgoztunk fel, amelyek engem gyakorló anyaként és háziasszonyként is foglalkoztatnak. Két gyerek mellett nagyon fontos, hogy hatékonyan, ugyanakkor költségkímélően működjön a háztartásunk. Emellett érdekel az ezotéria, valamint az igazán hatékony és pénztárcakímélő szépségtrükkök is. Ehhez nagyon jó ötleteket gyűjtöttünk össze, a végén én is örömmel lapoztam végig az újságot” – mondta a Hír24-nek Keleti Andrea.

A Szombat Esti Láz zsűritagja a magazinban saját spórolási trükkjeit, gyors receptjeit, méregtelenítő kúráját és divattippjeit is megosztja az olvasókkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik