Szórakozás

Szilveszter gazda az interneten csajozik

A Szombat Esti Láz szereplője már többször is randevúzott olyan hölgyekkel, akiket a Facebookon ismert meg.

Ki gondolná, hogy a Házasodna a Gazda című műsor Szilvesztere mára a nők kedvence lett. A férfit rendre ostromolják a nők az interneten, és bevallotta, hogy néha be is adja nekik a derekát.

Szilveszter gazda és táncpartnere, Molnár Andrea (Fotó: RTL Klub)

“Továbbra is keresem az igazit, és remélem hamarosan meg is találom, mert már nagyon hiányzik az életemből a szerelem. A műsor óta ostromolnak a nők, a hivatalos Facebook oldalamon rendre zavarbaejtő üzeneteket kapok. Mindenki azt írja, hogy a feleségem szeretne lenni. Volt már olyan, hogy randiztam is közülük valakivel, de a Szombat Esti Láz annyira leköti az időmet, hogy nem szabad túlzásba vinnem. Óvatosan bánok ezekkel a dolgokkal” – mondta a Hír24-nek Szilveszter gazda, akinek két próba között mostanság főleg belefér egy-egy randevú, ugyanis a táncos műsor miatt jelenleg Budapesten lakik.

“Kicsit nehéz, hogy távol vagyok a tanyától, de amíg itt vagyok, a szüleim és egy segédem irányítják a gazdaságot. A műsor ideje alatt Budapesten lakom a keresztszüleimnél. Nekem nem annyira új a fővárosi lét, de azért még GPS-szel megyek mindenhová. Persze azért nem viszem túlzásba a mászkálást, mert olyan szinten elfáradok a próbák alatt, hogy hazamegyek, és örülök, ha pihenhetek” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik