Szórakozás

A Viszkisnek főz Csala Zsuzsa

Ambrus Attila elfogadta a színésznő ebédmeghívását. Csala Zsuzsa erről a TV2 Frizbijében beszélt.

Egy évvel ezelőtt kezdtek el cikkezni a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila és Csala Zsuzsa rejtélyes kapcsolatáról. Minden úgy kezdődött, hogy a komika örökbe akarta fogadni a Viszkis kutyáját, majd a címlapokon üzengettek egymásnak. A hatóságok azonban mást sejtettek a háttérben, ezért figyelték és lehallgatták a színésznőt. Azóta kiderült, hogy Zsuzsa csupán szimpatizál Attilával, de még sosem találkoztak. Hamarosan azonban nyélbe üthetik a várva várt „randevút”, ugyanis Zsuzsa tegnap a Frizbiben megerősítette: a Viszkis elfogadta az ebédmeghívását.

„Még nem jött el a levesért, de tudom, hogy jönni fog” – mondta a műsorban Csala Zsuzsa, aki nem mellesleg tiszteletbeli nyugdíjas rendőr, ezredesi fokozatban.

„Hozatom majd a levest, mert szegényt nem akarom megmérgezni. Leülte már a büntetését, nem akarok neki újat adni” – tette hozzá nevetve a komika.

Hajdú Péter ezután arra volt kíváncsi, hogy Zsuzsa milyen menüvel készül majd Ambrus Attilának, és miután nem érkezett értékelhető válasz, ő maga tett egy viccesnek szánt, de inkább faragatlanra sikerült ajánlatot: szerinte a Viszkis fogolylevesnek és rácsos linzernek örülne a legjobban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik