Szórakozás

70 millióért árulják otthonukat Szinetárék

szinetar-dora-bereczki-zoltan(430x286)(3).jpg (bereczki zoltán, szinetár dóra, )
szinetar-dora-bereczki-zoltan(430x286)(3).jpg (bereczki zoltán, szinetár dóra, )

Megszabadulna budakalászi házától a Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.

A színészpáros tavaly nyár végén jelentette be, hogy szétválnak útjaik, és külön folytatják tovább az életüket, de gyermekeikről, akik a legfontosabb szerepet töltik be mindkettőjük életében, továbbra is közösen gondoskodnak. Azonban azt, hogy pontosan hol, nem lehet tudni. Mert a budakalászi otthontól – ami kizárólag a Dóra nevén van – közösen próbálnának túladni.

A Blikk rábukkant a házaspár hirdetésére, amelyben közel 70 millió forintért árulják a budakalászi házat. Szinetár Dóra hét évet töltött családjával a kertes házban, amelyet úgy tudjuk, Dóra szülei vásároltak a lányuknak. A régi házat lebontották, és újat építettek a helyébe, ahol minden úgy lett kialakítva, hogy az énekes pár és gyermekeik számára tökéletes legyen.


(Fotó: Kummer János)

Egy pici, fehér kerítéses ház állt ott korábban. Úgy tudom, Dóriék mindig megálltak előtte, és sóvárogva nézték, mennyire jó lenne itt lakni, aztán egyszer csak megtudták, hogy eladó Nagyon szerettek ott lakni, Dóri oda szülte a lányát, ott nőt fel a fia, így érthető, nem könnyű megválni tőle. Azonban bárhová néznek, mindenről eszükbe jut valami, előtörnek a szép emlékek” – mesélte a neve elhallgatását kérő barát, aki azt is elmondta, Dóri már jó ideje nem él ebben a házban. Gyermekeivel együtt inkább összepakolt, és otthagyta a kertvárosi életet.

A napilap szerette volna megszólaltatni a házaspárt is az ügyben, ám menedzserükön keresztül azt üzenték, hogy nem szeretnének nyilatkozni az otthonuk eladásával kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik