Szórakozás

Breaking! Dopeman A Nagy Duettben

Kiderült, hogy a szabadszájú rapper egyszerre amatőrként és zenei szerkesztőként is szerepet kapott a SuperTV2 hamarosan induló műsorában.

Sorra leplezik le A Nagy Duett című műsor szereplőinek kilétét. Néhány napja kiderült, hogy a SuperTV2 februárban induló produkciójában szerepet kapott Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Görög Zita, Szabó Győző, Király Linda, Erdélyi Mónika és Kökény Attila is. Az egymás ellen amatőr és profi párokban versengők illusztris névsorához most Dopeman csatlakozik. Hiába azonban a rapper több évtizedes zenei múltja, a csatorna szerkesztői az amatőr kategóriába sorolták.

“Rapperként már bizonyítottam, azonban a klasszikus éneklés bizony távol áll tőlem. Biztosan nagyokat fognak rajtam nevetni a nézők, közben viszont tényleg szeretnék megtanulni énekelni, amiben remélhetőleg a partnerem is segítségemre lesz. Még nem tudom, hogy kivel leszek együtt, bár én nagyon örülnék, ha Király Linda tanítana. Vele még a műsor esti kiadásában is ellennénk…” – nevetett Dopeman.

(Fotó: RTL Klub)

A rapper a Hír24-nek azt is elárulta, hogy A Nagy Duettben nem csak szereplőként, hanem a saját produkciójukban zenei szerkesztőként is szerepet vállal.

“Már a műsor zenei producerével, Bereczki Zolival is egyeztettem arról, hogy az általam előadott dalok zenei alapját saját magam fogom készíteni. Lehetőségem lesz olyan irányba formálni a számokat, ahogyan még sohasem hallhatták őket azelőtt” – mondta Pityinger László.

Dopeman hozzátette, hogy a SuperTV2 valószínűleg a rosszfiús karaktere és tömegmozgató jelensége miatt választotta őt a sztárcsapatba.

“Miután Ganxsta Zolee az előző műsorban hamar kudarcot vallott, és Majka is csődöt mondott műsorvezetőként, nem volt más lehetőségük, mint egy hozzám hasonló szórakoztató, sármos, és borzalmasan intelligens figurát választani” – jelentette ki Dopeman.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik