Szórakozás

Pataky Attilát megsegítették az égiek

Pataky Attila (Pataky Attila)
Pataky Attila (Pataky Attila)

A rocker összeköltözött menyasszonyával – írja a Vasárnapi Blikk.

Pataky Attila tavaly a karácsonyfán rejtette el az eljegyzési gyűrűt, de az összebútorozással mostanáig vártak, egyikőjük sem akarta elsietni kapcsolatuk elmélyítését, de mindketten úgy érzik: megtalálták az igazit. Az Edda frontembere az új évet és a korszakváltást mindenképp szerelme oldalán képzeli el. A lapnak azt mondta: az aranykor eljövetelére készül, és hiszi, hogy Orsit nem véletlenül épp most küldték neki az égiek.

Pataky Attila lázasan készül a zenekar december 28-ai lemezbemutató koncertjére. Az énekes a minap az ATV Start Plusz című műsorában azt mondta, egy új világ kezdetében hisz, ahol nem a hatalom, hanem az ember kerül majd előtérbe. Az énekes szerint ez a folyamat már elkezdődött, például az alternatív energiaforrások megjelenésével.

Pataky szerint vannak, akik arra születtek, hogy boldogságot teremtsenek, és bár kevesebben, de nagyobb erőt mutatva jelen vannak azok is, akik ennek ellenkezőjére törekednek. A szakrális világról ő úgy véli, hogy nem egyedül élünk ebben a világban. Szerinte született egy kiegyezés egy másik civilizációval. A Hold sötét oldalát már ezért nem járják sem a franciák, sem az oroszok, mert oda egy kolóniát építettek, mint ahogy a Marsra is – mondta korábban az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik