Szórakozás

Tóth Gabi berágott és ezt üzente

Az énekesnő teljesen kiborult az őt ért támadásoktól. Gabi azt ajánlja bírálóinak, hogy a videói helyett nézzenek inkább természetfilmeket vagy focimeccseket.

Tóth Gabi az elmúlt időben óriási változáson ment át. Külseje átalakítását mellműtéttel kezdte, majd rövid szőke haját hosszú barnára cserélte. A stílusváltás sokaknak nem tetszett, de a legtöbben hétvégi x-faktoros szereplése után bírálták az énekesnőt. Akkor testvére, Tóth Vera is a védelmére sietett, most pedig maga Gabi osztotta meg kemény véleményét az internetezőkkel.

„Szeretném világosan, tisztán és nagyon egyszerűen elmagyarázni, hogy a hetekben ért ocsmányságokat, amiket kaptam a kedves földi lényeinktől, nem akarom még egyszer meglátni az oldalamon. Nem tetszik az hajam? Elvesztettem a karakterem? Gagát koppintom? Nem sikerült a műtétem? Miért barna a hajam? Nem tetszik? Kit érdekel? Le lehet szállni rólam! Aki szeret, az szeressen így is!” – posztolta Tóth Gabi.

Az énekesnő egyértelművé tette, hogy hidegen hagyja a sok irigy ember. Gabi az őt savazóknak pedig azt ajánlja, hogy helyette nézzenek inkább focimeccseket, természetfilmeket, CNN-t vagy Muzsika Tv-t.

„Bár kevesen maradtak, azoknak az embereknek nagyon köszönöm, hogy az átalakulásom után is mellettem állnak. Boldog vagyok és nem érdekel, hogy ki hogy látja. A világon nincs nehezebb dolog annál, mint amikor hülyének néznek és te még tudod is, hogy nem vagy az” – tette hozzá Tóth Gabi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik