Szórakozás

Balesetet szenvedett Whitney Houston lánya

Nem alkot többé egy párt a megboldogult Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina és adoptált fia, Nick Gordon, ami eléggé megviselte a reality-sztárt.

Nyolc hónap után véget ért a sztárvilág legbotrányosabb és legbetegesebb románca. Bobbi Kristina Brown és fogadott bátyja, Nick Gordon felbontották az eljegyzésüket, és szakítottak is. A különválás oka ismeretlen, de Bobbi Twitter-bejegyzései alapján arra lehet következtetni, hogy a fiú valamilyen módon visszaélt menyasszonya bizalmával. Azt rebesgetik, hogy a fiú vagy megcsalta párját, vagy a bankszámláját fejte meg az eddiginél jobban. Sajnos azt sem lehet kizárni a lehetőségek közül, hogy Nick bántalmazta, ugyanis elég forrófejű.

Mindenesetre Bobbi nincs valami jó lelkiállapotban, amit jól mutat, hogy tegnap összetörte méregdrága sportkocsiját. A 19 éves lány anyjától örökölt atlantai háza elől kanyarodott ki túl nagy sebességgel, így nem tudta bevenni a kanyart, átugratott a padkán, és lecsúszott a töltésen. Az autót a fák fogták meg, a jármű nagyon összetört. A balesetben Bobbi nem sérült meg, ami a tűzoltók szerint valóságos csoda.


A párja után a kocsiját is elveszítette Bobbi (fotó: TMZ)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik