Szórakozás

Vastag Csaba a legszebbek között

Az X-Faktor első szériájának győztese a Világ legszebb zenekarával áll színpadra. Vastag Csaba nem csak énekesként, hanem karmesterként is bemutatkozik.

A Miss Orchestra Sinfonica szeptemberi, bemutatkozó fellépése után szinte követelte a közönség a folytatást. Így hát újabb közös crossover koncertet ad a Világ legszebb zenekara, és Vastag Csaba. A Szimfonikus Broadway-re keresztelt eseményen az X-Faktor első szériájának győztese olyan repertoárral lép színpadra, amit eddig még ebben a formában nem hallhatott a közönség.

Sőt az idősebbik Vastag fiú karmesteri szerepben is bemutatkozik, amikor maga vezényeli majd a roppant tehetséges lányokat, akik népszerű klasszikus-és könnyűzenei átiratokkal készülnek.

„Csukják be a szemüket, és mintha a Broadway-en sétálnánk: hallgassanak bele a legkülönbözőbb stílusú világzenei alkotásokba. A koncert bónuszaként valósítsuk meg együtt Csaba egyik gyerekkori álmát, és felavatva őt hivatásos karmesternek: Maestro Vastag Csabaként vezényelhesse a Világ Legszebb Zenekarát. Egy szóval, legyenek részesei ismét egy egyedülálló koncert-show-nak” – nyilatkozta a zenekar karmestere, és producere, Presztolánszky András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik