Szórakozás

Fűnyíróval levágta lábujját Koncz Gábor

Elképesztő balesetet szenvedett évekkel ezelőtt Koncz Gábor, de csak most mesélt róla. Ráadásul az egykori baleset miatt mára elkopott a porc a bal térdében.

Koncz Gábor ma is rengeteget dolgozik, így volt ez korábban is. Ráadásul egyetlen veszélyes jelenethez sem vette igénybe kaszkadőr segítségét, így aztán komoly megterhelésnek tette ki a szervezetét. Ráadásul néhány évtizede durva balesetet szenvedett, ami csak rontott az állapotán. Fűnyírás közben véletlenül levágta a nagylábujját. Bár rengeteg vért veszített, de saját lábán ment be a kórházba, ahol megmentették az életét.

A hiányzó lábujja miatt azóta jobban terheli a bal lábát, ennek köszönhető a porckopás is. Bár azóta már kétszer operálták, de állapota nem sokat változott. A Reflektor magazin beszámolója szerint annak is meg volt az esélye, hogy kerekes székbe kerül, de ez szerencsére nem következett be. Megismerkedett ugyanis egy rendhagyó terápiával, ami sokat segített rajta. Jelenleg indiai masszázzsal gyógyul és elmondása szerint jobban van, mint korábban. A kezelés közepén tart, így talán még az sem kizárt, hogy teljesen elmúlnak a panaszai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik