Szórakozás

Meztelen képek kerültek elő Justin Bieberről

Korunk legnagyobb tinisztárja, Justin Bieber is belépett azon hírességek sorába, akiknek pucér privát fotói az interneten landoltak.

Tegnapi, tacomai koncertje közben egy ismeretlen ellopta Justin Bieber laptopját és kameráját az öltözőjéből, még ő a színpadon volt. JB az eset után azonnal aggódni kezdett, mert mindkét eszköz tele volt személyes fotókkal és videókkal, amiket nem akart megosztani a nagyvilággal. Ám hiába fohászkodott az égiekhez, néhány órája már felbukkantak az interneten az ellopott képei, amik közt több meztelen is akad.

A fotók egy részén ugyan nem látszik a feje, de a felsőtestén lévő tetoválásoknak köszönhetően egyértelmű, hogy a tinisztár van a képeken. Természetesen a menedzsmentje hamisítványoknak nevezte őket, de sokak szerint csak menteni próbálják a helyzetet, hogy ne dőljön romba Justin imázsa.


Az egyik provokatív képen jól láthatóak a tetoválások…

Férfiak milliói eközben abban reménykednek, hogy Bieber nemcsak magáról, hanem barátnőjéről, Selena Gomezről is tárolt néhány hasonló, ruhamentes fotográfiát, mert akkor valószínűleg azok is hamarosan megjelennek.


…amik alapján biztos, hogy Bieber van a fotókon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik