Szórakozás

Ez a pasi rajong a Jóban Rosszban sztárjáért

Cukrász rajongója születésnapja alkalmából egy finom csokoládétortával kedveskedett Juhász Adrinak. István évek óta rajongója a Jóban Rosszbannak, így régi álma vált valóra, amikor találkozhatott kedvencével.

Nem mindennapos, hogy a Jóban Rosszban stúdiójába egy-egy rajongó bepillanthat. Juhász Adri rajongója azonban meghívást kapott a TV2 sorozatának kulisszái mögé. István kedvencét egy saját készítésű tortával lepte meg születésnapja alkalmából, de ő maga is ajándékot kapott, amikor a színésznő megmutatta neki , hogyan készül a Jóban Rosszban.


„Nagyon sokan megszólítanak az utcán és a közösségi oldalakon is sok üzenetet kapok. István is régóta ír és lelkes rajongója a sorozatnak. Nagyon kedves gesztusnak tartom, hogy egy saját készítésű tortával szeretett volna meglepni születésnapomon” – árulta el Juhász Adri, aki a sorozat stúdiójába invitálta a fiút.

„István nagyon kíváncsi volt, hogy hogyan készül a sorozat. Egy kis idegenvezetést tartottam neki, belenézhetett a forgatásba is, biztosan szép emlék marad neki, hiszen teljesen más a díszlet és minden egyes részlet élőben” – tette hozzá a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik